Etiketler

Cumartesi, Haziran 23, 2012

Nu'Est (Turkey)



Kore Aşığı geldi elide hiç boş gelmedi hani:)

Sizlere kore 2012 fırınından taze çıkmış idda ediyorum ki kısa zamanda trend olacak bir grubu tanıştırayım..
Karşınızda hepsi 90 model NUEST grubu..

Bazen anneciğimin neden beni erken doğurdun ki dediğim anlardan biri..
Söze nereden başlayayım bilemiyorum ama bir yerden başlamak lazım, dediğim gibi daha çok yeni bir grup..Her zaman ki Kore eğlence sektöründe gerçekten uç şeyleri seviyor buna bir kere daha inandım..Özellikle o Ren yok mu grup üyesi görünce anlayacaksınız..Bazen marjinalliğin dozu kaçmıyor değil..Ama biz korecanlar alıştığımız için ''Vuaaaa oppaaaa çok karizma'' tabi başkalrına göre kız:) ''Vayyy beee kızım çok yakışıklı olmuş'' tabi başkalarına göre kızmı erkek mi belli değil.. gibi durmumları biliyorsunuz işte ^^.^^

Nuest ne demek?
New East (NU'EST): N (New - Yeni), E (Established - Sabit), Style (Stil) ve Tempo kelimelerinin birlesmesiyle olusan bir isimdir. SS501'imden sonra beşi bir yerdem oldular ..

-JR
-Aron
-BaekHo
-MinHyun
-Ren: Maknae

Üyeleri Tanıyalım..



Lider;

1.76 boyunda 56 kiloda 8 Haziran 1995 doğumlu (çok küçük ağlamak istiyorum ) olan oppa grubun lideri,gerçek adı Kim Jonghyun ve grubun Rapçisi ve Dansçısı kendisi burada tanınmadan önce belli başlı reklamlarda oynamış ..Çokda karizma bu çocuk ya tatlı şey..

Aaron Kwak                 &                   Min Hyun


Aaron Kwak  21 Mayis 1993 Amerika doğumlu 1.75 boyda 56 kiloda grubda dansçı solist,bu çocuğun ismine bitiyorum çok güzel karizma hava var..
Min Hyun 9 Agustos 1994 doğumlu 1.83 boyu 63 de kilosu var boyuna bende şaşkınım emin olun :P Grubun ana vokali bu çocuk bana Lee Jun Ki oppayı hatırlatıyor sanki onun oğlu çok benziyorlar


Ren (Makne)                 &                        Baek Ho     

Ren, onun için bir kaç satır kesinlikle yazmalıyım bu çocuğun stilisti nasıl biri bilmiyorum,Çok tatlı ama fazla marjinal fazla şirin fazla değişik çok fazla yani..İtiraf edeyim ki grubu bu çocuk saçları ile müzik listelerinde yukarı taşıdı.. Sarı saçı her koreli yapıyor da bu yavruda biraz abartı var pembe ruj ve inanın aynı benim perçemler..Bu kadar yerdin beğenmiyor musun Kore Aşığı diyebilirsiniz! Emin olun bunlara rağmen çok beğeniyorum..Okadar sempatik bir tip ki bence liderlik onun hakkıydı..

Ren 3 kasım 1995 doğumlu 1.79 boyda 56 kiloda grubda yeri dansçı solist

Beak Ho inanın bu ikiliyi sona bırakmamın sebebi grupda çok öne çıktılar ..Bu çocuğu hala kime benzetiyorum çözemedim..Saçları Big Bang modeli 21 temmuz 1995 doğumlu 1.78 boyda 63 kiloda grubun ana vokali ve gerçekten bu çocukta iş var..

Grup üyelerinin seçiminde After School klibinde bireysel gösterdikleri performans etkili olmuş..

Çıkış Şarkıları


Ve günlerden iğrenç korecemle dinlediğim evde kimse yokken duvarların bana alkış tuttuğu şarkım..

Klip gerçekten  klip hani şarkı çok güzel..Beak Ho'da ki o Fransız gırtlağı ile küçük oppamdan duygusal şarkılar bekliyorum ^.^ .. Klip 6 milyon izleyiciyi geçti bu çıkış gerçekten iddalı onları tüm kalbimle kutluyorum..Ve bir kaç yıla kadar asya da yıldız olacaklarından eminim..Grubumuzun gözü yüksekteymiş ideallerinde dünyada tanına bir grup olmak varmış avrupaya açılacaklar inşallah..Bari burayda gelsinler ben onların ablaları sayılırım gelsinler:) ben bakarım onlara

Senin o ağzını yerim şirin maymun

Korecanım grup yakın markajım altında bende bu NUEST aşkı oldukça daha çok nuest'li yazı yazarım..Sizlerinde en çok RENim hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.. Görüşmek üzere..Bassa

















62 yorum:

  1. yorumlarım geliyormu aşkım denem yapıyorum ;)

    YanıtlaSil
  2. Rennnn! Tek kelimeyle gördüğüm en güzellll erkek:) Grubun kilibini ilk izlediğimde ister istemez Ren dikkatimi çekti ''acaba kız mı'' gibi ihtimalleri düşündüm ama cık yani bildiğin adam. Valla kıskanmadım desem yalan olur bende de aynı tarz kahküller var ama Ren'e daha çok yakışmış eheh:) Genel olarak grubun ses tonu yaşlarına göre iyi, tok bir ses sahipler. Bu grup benim de göz hapsimde, bakalım ne kadar ilerleyebilecekler. Bekleyip görücez... Yazı gayet doyurucu olmuş kore yıldızım teşekkür ettik;)

    YanıtlaSil
  3. En güzel erkek bence de haklısın güneşim:)) Ona en güzel sıfat bu olsa gerek:)) Saçları ile grubu götürüyor kerata hem sen nerelerdesin bakim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçları grubu götürmüyor daha çon ezikleştiriyor.Güzel erkek olamaz. Erkekler yakışıklıdır. Onlar daha çaylak bi grup. Korenin en yüksek grplarından olan BigBang de hiç kız gibi yada kız benzeilebilecek bi insan yok.onlarında yükselebilmesi için tepki almaması gerekiyor.(justin bieber gibi).

      not:Bunu yazan iki l.o./\.e dır

      Sil
  4. ben grubu beğendim ama gözümde heechuldan daha güzel erkek yoktur:) ren biraz aşmış onun için yorum yapamıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Rennnnn!!1 :))) Bir an benimle yaşıttır dedim kendime göre oppa buldum sonunda dedim saçları sarı olanlara bir zaafım var baktım Ren'de sarışın tamam dedim dün gece. :) Unni hayallerimi yıktın be tam 1 yaş küçük nunasıyım ben onun artık büyütüp beslerim ben onu diyeceğim ama adım sapığa çıkar vallahi. :D :D :D
    Şu şoklardayım hala nasıl küçük olur benden. o.O
    Son olarak yazın çok güzel olmuş unni özelellikle Ren hakkında hem fikiriz. :D

    YanıtlaSil
  6. Ahh korecanlarım:)) Bu grup çok fazlası ile favorim oldu.. Sanırım Ren'li yazılar fazlası ile yazarım

    YanıtlaSil
  7. Ren... Çocuk başlı başına efsane ^^ Çoğu anticinin dediklerini hak etmeyen özgün biri <3 Ama stilisti ben de çok merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O stilisti kesin bulmak gerek tarzını merak ediyorum ^^

      Sil
  8. Face ve action sarkilari birer bomba ben bu 2 sarkilarina bayiliyorum. Aaa cok kucukleeer *-* <3 en sewdigim ikisiyle aramda 3 yas var harikaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aramdaki yaşı söylemeyeyim ^^

      Sil
    2. nedemek 3 yas var bizimde 3 YAS var sanki gidip tanişcaksında arkadaş olucaksın :P tabikide şarkıları güzel olucak ne bekliodunki yani orda zaten başlı başına JR var.açıkçası rene gelince konu farklı bir boyut alıyor ren bence o saçlarını değiştirsşin yani hiçte erkek gibi gözükmüyor kahve rengi saçlar na daha çok yakışıyor. ren ile JR yan yana gelince iki sevgili gibi gözüküyorlar ve bu bir grup için hiçte ii bir şey deil grup bu şekilde tepkiler almaya devam eddrse düşüşe geçer. üstelik bu JR içn hiçte ii olmaz çünkü o grubun lideri. burdan tekrar JRI çok sevdiğimizi iletmek isterizzzzzzz..... <3 <3 <3 <3 :D

      Sil
    3. JR ve REN birthday araya gelince gercektende sevgili giving goruniorlar,
      Ama but onlari dususe getirmiecek onlari yukselticek, ve REN saclari sayesinde populer old. Keske ren'in izkardeshi olsaydim chunku o benden 3 Yas buyuk.ben onun hayraniyim ve bence en yakisiklisi da Ren.

      Sil
  9. çok hoşuma gitti bu grup. tarzlarını beğendim. şarkıları da güzel.

    YanıtlaSil
  10. Cok şekerler ya keşke Ankara da konser verseler

    YanıtlaSil
  11. ya ren Erkekmi kızmı hala anlayamadım cevap beklioruuuum..

    YanıtlaSil
  12. süper bi grup bayıldım ya :)

    YanıtlaSil
  13. hakikaten bende artık alıştım onların sitillerine ama anlamadığım biz koreli olmadığımız için ''korelilere'' onların giyim tarzı falan normal mi bilmiyorum korelileri ilk gördüğümde bu ne yaa aynı kız dedim ikincide ona alştım ama kimin kim olduğunun karıştırmaya başladım üçüncüde onada alıştım şimdi hepsi benim oppam oldu ve REN e bayıldım yaşlarımız da tutuyo ve gerçekten evet REN ile BAEK HO grubu yükseklere taşıdı BENDE senin gibi 1 2 SENEYE KALMAZ ONLARI TAVAN YAPMŞ OLARAK GÖRÜRÜZ (resmen içimi döktüm ) :))

    YanıtlaSil
  14. mehaba arkadaslar ben ve arkadasımcada grubun en iisi jr tabii diğerşerinide seviyoruz ama ozellikle ben ve arkadasım jr hayranlarının ust kademelerindeniz onu çk amacok seviyoruz onun takipçilerindeniz.
    bizce ren saçını normal bir erkek gibi kahverengiye veya siyaha boyatsın. olmadı erkek biçimine soksun. çünkü onun böyle kız gibi görünmesi grubunda karizmasını çizer. grupjustin bieber in aldıı tepkilerden alabilir.(kız-gay-top)reni sevmediimizden deil ama onun kendisine bi çekidüzen vermesi gerek. kız olmak ona yakışmıyor.özelliklede jr ile yan yana göründüğünde onlara farklı tepkiler geliyo buda bizi rahatsız ediyo açıkçası kıskanıYORUM. JR>I çoooooook sevioRUZ burdan onu yanaklarından yanaklarından çok öoüyoruz tabi o bunu ne kadar kabullenirse.....
    aron,baekho,minhyunuda çok seviyoruz ama ençok jr yanlış anlaşılmasın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o da var biraz,katılıyorum söylediklerine :)

      Sil
    2. Canım benim kendi fikrini kendine sakla bize göre başka biri olabilir.Bir grubu seviyosan o grubun tüm üyelerini başarılı görmelisin.Sen JR fanı olabilirsin ama şu Ren hakkında yazdıklarından sonra Jr böyle bir hayranı olduğu için utanıyodur.Onun tüm videolarında 'Ben hayranlarımı çok seviyorum fakat beni seviyorsanız grubumuda sevmelisiniz' sözleri dile geliyor en başta videolarını seyret sonra yorum yap.
      Ren'in tarzı böyle istersen başka bir grubu sev sen. Çünkü Nu'est Hayranları her zaman tüm grubun üyelerini sever.Ayrımcılık yapmazlar. En başta sen laflarına çekidüzen ver.Saç rengi ve boyutu ve şekli sana kalmaz ona böyle yakışıyor!... Onu biz böyle seviyoruz.O lafları (top-gay gibi) onları anca senin gibiler çıkarır ayrımcılık yapanlar.Kore Hayranı Böyle Biri Olamaz.

      Sil
    3. Delirdin mi bence ren sayesinde bu kadar ilerlediler şarkılarını ilk dinlediğimde ren dikkatimi çekti bence renin bu özgür tarzı insanları kendine çekiyor.

      Sil
    4. Delirdin mi bence ren sayesinde bu kadar ilerlediler şarkılarını ilk dinlediğimde ren dikkatimi çekti bence renin bu özgür tarzı insanları kendine çekiyor.

      Sil
  15. Benim çok hoşuma gidiyor bu grup.Özellikle Minhyun ve Ren ilgimi çekiyor :) Hepsi çok tatlılar.Ren,cidden de bazı anticilerinin sözlerini haketmiyor.Lütfen konuşurken biraz daha dikkatli olalım anticiler...Böyle şeker bir çocuğa kim laf söyleyebilir ki ♥ Minhyun da çok şeker...JR da...Baekho BIGBANG tarzıyla farklı bir hava katıyor gruba.Aaron da tarzıyla havayı değiştiriyor.Kısacası hepsi çok müthiş♥

    YanıtlaSil
  16. REN gerçekten bir garip , JR tarzına bitiyorum <3 Baekho yu pek gözüm tutumadı, MİNHYUN çok şekersin Aaron da Ren gibi garip :) ama garip iyi anlamda yani yanlış anlaşılmasın tanımlayamadığım şeker varlıklar <3 ama BAEKHO yu pek sevemedim nedense :)

    YanıtlaSil
  17. Rennn!.. Kore aşkına başlayalı en başta Lee Min Hoo vardı fakat şu adna Ren var :( Ren'in tarzına ölüyorum kuzenim face Şarkısındaki saçını beğenmedi ama ben sempatik olduğunu düşünüyorum tam bi saç kesim modelini bulsam bende saçımı aynen onun gibi yaptrımak istiyorumm... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım izlediğin yabancı diziler seni kötü etkilemiş!!!! yazıkk mükemmel birini seviyorken(o zaman insanmışsın) şimdi aptal geylerle mi ilgileniyorsun? koremizde oppa mı tükendi. bakın kızlar ben ren'i bir unnim olarak görüyorum. onun yanına kız yakıştıramıyorum.-hatta jr la yan yana olduklarında çok kıskanıyorum.-sizin bu saçma ve aptalca tepkinizi anlamadım.ne yanii ben ren den hoşlanmıyorum diye kore fanı değilmiyim....siz manyak gibi reni sevmeyen kore fanlarını dışlayacağınıza aramıza yyeni kore fanları katın. kendi kendinize boğuşmayın.BEN REN İ SEVMİYORUM VE ULTRA KOYU BİR KORE , NUEST FANIYIM.BUNU İNKAR ETME HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ hem de hiçç! Ren erkekliğini takınmalı.tipini değilse de davranışlarını değiştirmeli.bakıyorum da size bu durum çok normal gelmiş.bir erkeğin kız gibi gözüktüğü nerde görülmüş.çok normal ve hoşsa sizde erkek gibi gözükün.ben arkadaşlara koreyi anlatırken ren i örnek veremiyorumm! genelde türkler koreli oppaların kız gibi olduklarını söylüyorlar. bu önyargıyı milletimize REN VE REN GİBİ CİNSİYET KARARSIZLIĞI YAŞAYANLAR KAZANDIRDI!

      Sil
    2. JR <3 JUNİOR ROYAL..CANIM SEN NE KADAR COOLSUN YAV!AYRICA SİZ REN'İN KISA SAÇLI HALİNİ GÖRÜN DE KONUŞMAYA KUVVETİNİZ OLURSA GELİN KONUŞUN.BODE KIZ DİYOLAR ALLAM YAV.MİNHYUN DA BİRİNE BENZİYO A,A HATİRLAMIYORUM.CN BLUE'DAN KANG MİN HYUK OPPAMA DA BENZİYO.ÜÇÜ FAVORİLERİM MİNHYUN,REN,JR.SİRALAMA YOK.AMA BİRİNİ SECERSEK O KİSİ JR OLUR.BYUUU.BİR DAKİKA ANE?CİNSİYET KARARSİZLIĞI MI?WOAH!CHİNCAAA!!YA!REN'İN BOR TARZI VAR,BU TARZİ DA SUREKLİ DEĞİŞİYOR.AYRICA SENİN GİBİLERE G-DRAGON'U,T.O.P.'I DA GÖSTERSEK ÖNYARGILARI YÜZÜNDEN KİZ GİBİ DER.SİZ İNAN,AK İSTEDİĞİNİZE İNANIYORSUNUZ.HEM SEN REN'İN KISA SAÇLI HALİNE Bİ BAK DA O ZAMAN KONUŞ.AYRICA SENİ TAKAN YOK,İNKAR EDEN FALAN DA YOK,REN'İ SEVİP SEVMEZSEN BİZE NE?NE DİYE KENDİ KENDİNE ATAR YAPIYOSUN!?OĞÜT MÜ VERİYON ALLAH AŞKINA?REN ERKEKLİĞİNİ TAKINMALİ NE YAV?MADEM GRUPLA İLGİLİ HERSEYİ BİLMİYOSUNUZ MAL MAL KONUŞMAYIN,BİRDE KOYU BİR NU'EST FANIYIM DİYOSUN.EMİNİM BURDA BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ÇOKTUR.BİZİM L.O./\.E.'LIĞIMIZA HAKARET EDİYORSUN.BUNU İNKAR ETME HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ?EDİYORUM.BOYLE FAN OLMAZ.YADA OLUR.ZATEN FANLARIN HEPSİ BÖYLE.ANLAMAYA CALIŞMAZLAR.EVET,SEN SADECE BİR FAN OLABİLİRSİN,HAKLISIN.AYRİCA REN'İN YÜZÜNDE TEK BİR ESTETİK BİLE OLMAMASINA RAĞMEN OYLE.AZ BİLGİ EDİNİP KONUŞAYDIN,SALLAMAYAYDIN,REN'İN KÜÇÜKLÜKTEN BERİ BÖYLE BİR YUZ TİPİNE SAHİP.SIRF LAF ATMIŞ OLMAK İÇİN LAF ATMA ALLAH AŞKINA.SON OLARAK SEN KOREYİ ARKADAŞLARİNA ANLATI ÖRNEK VEREBİLMEK İÇİN Mİ SEVİYOR VEYA SEVMİYORSUN?BENİM ETRAFIMDA TEK BİR KORE FANI BİLE YOK.HEPSİ ANTİ.GD'YE KIZ DİYEN MALLAR BİLE VAR.ONLARIN ÖNYARGILARİ SENİ NE İLGİLENDİRSİN?HEM,ÇOCUĞUN YUZ TİPİNİN DOĞUŞTAN OYLE OLDUĞUNU BİLSEYDİN,BASTA DEDİĞİM GİBİ,''CİNSİYET KARARSIZLIĞI'' GİBİ BİR TANİMADIĞIN HALDE EDİLEN İĞRENÇ BİR HAKARET ETMEZDİN DE , BÖYLE MAL MAL YORUM ATIP KENDİ KENDİNE ATARLANIP SALAK KONUMUNA DÜŞMAEZDİN.

      Sil
  18. EE ben Ellerinden Tuttum daha ne olsun dünki konserde Hemde kaçkez :P

    YanıtlaSil
  19. Reni gorunce kız sandım ve Araştırmalar yaptım benim tarzımda giyinen tek oppa o . bu oppalara bayılıyorummmmmmmmm <3

    YanıtlaSil
  20. rüyamda minhyunu 2 kez öptümm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman sana kalsin zaten kendin soyluyosun onu anca rüyanda öpersìn

      Sil
  21. ALLAHIM ONU GÖRMEYİ VE DOKUNMAYI BANA NASİP ETSİN MİNHYUN SESİNE TUTULDUM SONRADA KENDİNE <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duani buraya degilde Allaha soyleseydin mall dokunmayi nedemek ya sapik sapik seyler Allahtan istiyosun ya o senin sevgini haketmiyo

      Sil
  22. rene ajans özellikle çift cinsiyet imajı vermiş ve bence gerçektende ona bu imaj çok yakışıyo çok tatlı olmuş :D başkasına bu kadar yakışmazdı kesinlikle antilerin söylediklerinide hiç hak etmiyo bence

    YanıtlaSil
  23. ahaha unniciğim Maknae'mize talip çok anlaşılan :D:D en güzel erkek unvanın sahibi şüphesiz Ren oppa fakat k-pop anticileri işi fazla abartıyorlar. neyse ağzını yüzünü parçaladığımm gülüşünü yerim. bu arada sevgili unnilerim hepsi benden 2-3 yaş büyükler çekinmeyin kıskanabilirsiniz :D

    YanıtlaSil
  24. Şuan tek ve tek fovari grubum nu'est.Ren'e gelince evet ajans bilerek öyle bi çift cinsiyet imajı vermiş dikkat çekebilmek için.Ve ren böyle acayip tatlı kesinlikle tarzını,tipini değiştirmesin.O benim tek oppamm! :D Her gece hayal kuruyorum koreye giderimde ren'in stilisti olurum diye ne manyağım yaa :D ahahah

    YanıtlaSil
  25. bigbang ten sonra tanidigim ikinci grup :D sarkilari cok güzel ve tanitiminida cok hos yapmissin :)

    http://6eliyoru7.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  26. REEEEEENNN SARAAAAAANGİİİİİİ OPAAAAAAAAAMMMMMM SENİ SEVİYORUM SANA AŞIĞIM GERÇEKTEN SENİ NE ZAMAN GÖRSEM KALBİM ATIYOR SANKİ YERİNDEN ÇIKACAK SENİN YANINA GELİP O MİNİCİK KALBİNİN İÇİNDE YATACAK
    ADIM CANSU

    YanıtlaSil
  27. koremizde oppa mı tükendi. bakın kızlar ben ren'i bir unnim olarak görüyorum. onun yanına kız yakıştıramıyorum.-hatta jr la yan yana olduklarında çok kıskanıyorum.-sizin bu saçma ve aptalca tepkinizi anlamadım.ne yanii ben ren den hoşlanmıyorum diye kore fanı değilmiyim....siz manyak gibi reni sevmeyen kore fanlarını dışlayacağınıza aramıza yyeni kore fanları katın. kendi kendinize boğuşmayın.BEN REN İ SEVMİYORUM VE ULTRA KOYU BİR KORE , NUEST FANIYIM.BUNU İNKAR ETME HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ hem de hiçç! Ren erkekliğini takınmalı.tipini değilse de davranışlarını değiştirmeli.bakıyorum da size bu durum çok normal gelmiş.bir erkeğin kız gibi gözüktüğü nerde görülmüş.çok normal ve hoşsa sizde erkek gibi gözükün.ben arkadaşlara koreyi anlatırken ren i örnek veremiyorumm! genelde türkler koreli oppaların kız gibi olduklarını söylüyorlar. bu önyargıyı milletimize REN VE REN GİBİ CİNSİYET KARARSIZLIĞI YAŞAYANLAR KAZANDIRDI!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes istediğine oppa der .neden insanlarin zevklerine karismak zorundasın.ha madem sevmiyosun,tamam senin kararin.ama yargilamak veya eleştirmek gibi bir hakkın yok.unni gibi görüyorsan kendine sakla.kaçtır soylüyorum yine söyliycem,ren küçüklüğünden beri hic estetik yapmamasina ragmen bebek yuzlü birisi.bilip bilmeden sallamayı bırak.salak.nasıl insanların sevgisini küçümsersin ya?cidden!!

      Sil
  28. Bu sadece senin önyargın. Her insan başkalarının istediği kişi olamaz. Önemli olan onları olduğu gibi kabullenmemizdir. Senin gibi önyargılı ve tek görüşlü insanlara bir şeyler anlatmak ve kabullendirmek en zorudur. Sadece kendine bak ve "Ben mükkemmel miyim?" de

    YanıtlaSil
  29. Ben mükemmel olduğumu söylemedim. sence Ren olduğu gibi mi? Ren in şirketinin saçma isteği üzerine kız gibi olduğunu biliyorsundur. Kariyer ve şöhret için kişiliğini ve kendisini satması ne kadar doğru? Ben önyargılı değilim sadece belli başlı inandığım şeylerin dışına çıkmamak şartıyla tüm fikirlere açığım. Sen ve senin gibi bağnazlardan da değilim! Bir görüşe veya kişiye tutulup onu benimsemem. at gözlüğü takmam onun kötü yönlerini de görürüm. kore fanları ikiye ayrılır: 1)körükörüne sevenler 2)mantığına ve kalbine yattığı için sevenler. Ben ikincisiyim. BELLİ Kİ SEN BİRİNCİSİSİN. bence çıkar şu at gözlüklerini de etrafına bak. Senin gibileri iyi bilirim. kendilerine laf atsam sorun yapmaz tam olarak tanımadıkları kişilere laf atsam sorun yapan tiplerdensin. Değiş artık yoksa bu tavır sana zarar verir. genelde günlük hayatta dışlanan ve kendini korefanlarının içine arkadaş bulmak için atan aptallardansın.anladık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LAN MAL!REN KIZ Mİ SALAK!ARTIK DAYANAMİYORUM GERCEKTEN!BİLİP BİL EDEN KONUŞMA!REN ÖYKE İSTEDİ,ÖYLE YAPTI.KOREDE SMTOWN DIŞINDA HİÇBİR ŞİRKET NE ESTETİK NEDE TARZ KONUSUNDA İSTEM DIŞI BİRSEY YAPİLMIYO!ŞİMDİ BANA YANİ REN İSTEYEREK Mİ KI Z OLDU DEME İNTİHAR EDERİM.TAM OLARAK TANIMADİKLATİ KİŞİYE!? SEN REN'İ NE KADAR TANIDIĞINI ÇOK İYİ BELLİ ETTİN! SIRF KAKÜL BİRAKTIĞI VE BEBEK YÜZLÜ OLDUĞU İÇİN KENDİNİ SİRKETİNE SATMİS,VE KIZ MI OLUYOR!? AYRIA KENDİNİ OYLE BİR GÜZEL ANLATIP,YORUM YAPANİ OYLE BİR GUZEL AŞAĞILAMISSIN Kİ! BEN SENİN GİBİLERİ İYİ BİLİRİM?BU NE?NASIL BİLİRSİN?BANA GORE DE İNSANLAR İKİYE AYRILIR,GÖRÜNÜŞE GÖRE YORUM YAPANLAR,HİÇBİRŞY BİLMEDEN SALLAYANLAR,İKİNCİSİ DE TANIYIP,İŞİN ASLİNI OĞRENİP KONUSANKAR.BELLİKİ DEMİYCEM,ZATEN BELLİ ETMİŞSİN,SEN BİRİNCİSİSİN!AYRICA SEN KİMSENİN SECİMLERİNDE DE HAKARET EDİP,SONRA DA ''BEN KORE VE NU'EST FANİYIM,KİMSE BUNA KARISAMAZ'' DİYEMEZSİN!DEĞİŞ ARTİK?SANA ZARAR VERİR?NASIL BUNU SOYLEME HAKKINA SAHİSİN?HEMDE KİMSE BENİM FANLİĞİMA KARİSAMAZ DERKEN?GENELDE GÜNLÜK HAYATTA DISLANAN? O SANA SADECE FİKRİNİ SOSYLEMİŞKEN SENİN BUNLARİ SYLEMEN?YOKSA BU DİŞLANAN KİŞİ SENMİSİN ACABA?!NASİL BİR İNSANIN SEVGİSİNE HAKARET EDEBİKİRSİN?ARKADAŞ BULMAK İÇİN?CİDDİ MİSİN?SENDE SADECE YORUM YAPMIŞ OLMAK İÇİN KONUŞAN,EZİK KALMIS TİPLERDENSİN,ANLADIK..

      Sil
  30. Ren yaşıtım sonunda kendime göre bir oppa buldum çok tatlı bir erkek gayette yakışıklı tarzına da bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o senin geri kafalılığın rende ne buluyosan artık

      Sil
    2. Sanane okuz ren tabiki yakışıklı gözün kor olmuş

      Sil
  31. REN sonuna kadar desteklemeye devam edecegim 6. Kpop sanatcisi.Bakin gorursunuz 5-6 yil sonra bircok insani sollayacak ve o iyi yuregiyle ve asil erkeksi haliyle ona karsi olanlara en guzel sekilde cevabini verecek.SS501 and REN FİGHTİNG

    YanıtlaSil
  32. ben ren in sadece hello isimli şarkısındaki tipini beğeniyorum oda animeye benzediği için ren e ilgi duymuyorum çünkü ona ilgi duyarsam bi kıza ilgi duyuyormuşum gibi olur pembe ruj süren birisi asla erkek gibi olamaz ama ren bu halinden memnunmuş ne diyelim Allah sonumuzu hayır eylesin bakalım daha neler göreceğiz bende kore fanıyım hemde sonuna kadar ama böyle cinsiyet seçiminde karaşsız kalıpta ortasını yaşayan birisinide hoş karşılayamam.tabi renin hayranlarınada bişey diyemiycem artık gözleri kör olmuş çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sen nasıl insanların zevklerine,tarzlarina katisırsın be? Sevme kardeşim sevme,cokta üzüldük.geber.nasıl birinin erkek olup olmadığına karar verirsin,ha?hala kararsız diyo yav?gozleri kör olmuş?yav tanımadan etmeden nasıl konuşursun!!inşallah başına birşey gelirde tanınmadan sadece görmekten yorum yapılmanın nasıl kötü birşey olduğunu anlarsın..

      Sil
  33. ben bu grubu yeni görüyorum yıl oldu 2015 ama yinede hepside süper en çok da Ren artık kimse ona kız diyemez saç vb. halletti zaten ve bugün yeni şarkıları çıktı NA.NA.NA Namida ayrıca bi kaç saat öncesine kadar Aron'un doğum günüydü ve şanstan yiğenimde bugün doğdu :) doğuştan L.O.^.E

    YanıtlaSil
  34. Ah şu ren oppam o kadar tatlı ki onu izliye izliye babasının ve kardeşinin mesleğine kara girdim asla vazgeçemiyeceğim bir insan

    YanıtlaSil
  35. Ah şu ren oppam o kadar tatlı ki onu izliye izliye babasının ve kardeşinin mesleğine kara girdim asla vazgeçemiyeceğim bir insan

    YanıtlaSil
  36. Nuest muthis bu grup vve favorim ilk goruste Minhyun oldu ona asigim o benim biricik oppam ha bide aramizda az yas farki var kiskanabilirsiniz bide hepsi cok yakisikli ve sevimli bu arada ren kiz ya da top gay degil o gercek bi erkek sirf saci uzun diye naptiniz ya rene allahim yarabbim utanin yaa

    YanıtlaSil
  37. Ben Ren fanıyım ve çoğu Ren 'e kız diyen kendini fan sanan kişilere sesleniyorum. Yıl 2017,ve önceki saçından bir eser bile yok. Bence o Ren 'e kız diyen kişilerin hepsi de onu görünce şok oldu. Eminim çünki o önceden de sevimli ve tatlı olmasının yanında hâlâ da öyle. Lütfen diğer üyelere saygı gösterdiğiniz gibi ona da gösterin. Ben laf atanlara karşılık vermek istemeyerek saygılı oluyorum. Lütfen.. O da önem verdiğiniz ve sevdiğiniz grubun bir parçası. O da grubun bir üyesi. Ve çoğu kişinin de kalbini çalan biri. Biz nasıl grupta sevdiğimiz kişilerin dışında diğerlerine de önem veriyorsak, herkes önyargıları bırakıp sadece biasına ilgi göstermemeli. Ayrıca NU'EST in gözünden de kötü görünmek istemiyorsak bunu yapmalıyız. L.O.ㅅ.E- lar.. Biz de diğer fanlar gibi birlikte olmalıyız ve NU'EST i dünya çapında önemli bir yere getirmeliyiz.
    L.O.ㅅ.E fighting!

    YanıtlaSil
  38. Dallas County Hastanesi'nden doktor George Ben'im, hastane idaresi tarafından internette nasıl çalıştığımın reklamını yapma fırsatı verildi ve siz de dışarıda iseniz, örneğin böbrek gibi organları satın aldığınız yıl tekrar başladık. Böbrekinizi satmak isteyenler, lütfen aşağıdaki e-postayla hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Dallas County Hastanesi organlar Cerrahisi uzmanı ve bağışta bulunulması riski yok, iyi bir para ödüyoruz ve biz Iowa ABD'de bulunan.
    Ve bu bizim e-postamız:
    info.dallascountyhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  39. Apptal aptal konusmayin salaklar siz ancak o tum korelileri ruyanizda gorursunuz SALAKLAR aptallar onlar sizi gorseler korkup kacarlar Mall kafalilra salaklar

    YanıtlaSil