Etiketler

Cuma, Mayıs 25, 2012

The King 2 Hearts OST


The King 2 Hearts 

Şu sıralar bu diziyi bilmeyen yoktur.. Kore'nin iki ünlü oyuncusunun rol aldığı ve benim hayran kalarak izlediğim harika dizi..Şuan final oldu..Ama nasıl bitti bilemiyorum tabi ki hiç bir sitede bulamadım izlemek için ama siz yazımı okuduğunuzda ben çoktan izlemiş ve sonuna kadar izlediğim harika dizi bitti diye ağlıyor olurum..



Neyse asıl konuya dönersem nasıl bir blogcuyum bilmiyorum diziyi tanıtmadan ostlarını anlatıyorum işte bende böyle biriyim:)) Aslında dizinin ostunu anlatıyor olmam bloğumda Facebook sayfamda sıkça yer verdiğim bir isim olan K.Will ve o harika şarkısı...

Bu nasıl bir ses bence o Ballad türü K-pop'un starı olmak yerine dünyanın romantik prensi olmalıymış.. Ona olan hayranlığımı kelimeler ile ifade edebilmem mümkün değil.. Onu neden seviyorum sadece dinlemenizi istiyorum



Özellikle Türkçe'sini paylaştım anlayarak dinlemenin her zaman duyguları harekete geçirdiğine inanıyorum..K.Will bir kaç şarkısında çeviride bulundum.. Ama anlamadan bile bu adamın sesinin içinize aktığınızı hissedersiniz..Dizinin şarkısı harika ötesi dizi şahane ama bu şarkı ...tek kelime ile dinlenilmesi gereken bir lirizm şöleni...


Kısacık bir yazı oldu aslında bir şey yazmadan da paylaşabilirdim.. Çünkü bu şarkıyı ve bu adamı anlatmam gerek yok sadece player tuşuna bastığınızda eliniz sürekli replay de kalacak...


The King 2 Hearts Konusu Buradan Ulaşabilirsiniz ve Buradan da izleyebilirsiniz


3 yorum:

  1. Vay kore yıldızım yeni bir post yayınlamış ve yine başrolde K.Will:) Ama bu adam hakkında ne kadar yazı yazarsan yaz hakediyor. Adam da Allah vergisi bir ses var, üstelik yaşına göre baya tok bir sese sahip. Ne diyeyim kendilerini ailecek dinliyoruz:)

    Not: Bloğunu çok boşlama, sadece şarkı paylaşmak için bile olsa ekle. Ben de son zamanlarda bloğu daha çok şarkıları paylaşmak için kullanıyorum. Ayrıca bloğunda küçük değişiklikler yapmışsız güzel olmuş pek bi beğendim;)

    YanıtlaSil
  2. Ahh Güneşim bir çok meşguliyet içerisinde kafama ne takılırsa o an kendimi burada bulmaya başladım Kore zaten bir hastalık derecesinde tutku olmuşken bir de blog off Allah'ım sen sonumu hayra kavuştur:))

    K.Will o 5 parmağımı geçmeyen Ballad tarzı sanatçı o başrolde kendisi benide görse ona hayatımda başrol oynamayı teklif ederdim:)) Sesine oldukça hayranım dizi zaten olağnüstü tatlı sıkılmadan izlettiriyor kendini..Birde K.Will olunca ))

    Bloğumu şenlendirdiğin için çok teşekkür ederim canım..

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Kore Aşığı,
    Dizinin 6. bölümünde jae hee bir disk gönderiyordu kim hang ah ya özel hazırlanmış bir slayt eğer orada çalan şarkıyı bulma imkanın varsa çook ama çook minnettar olurum, ben çok aradım ama bulamadım şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil