Etiketler

Salı, Eylül 04, 2012

Mim: Devam Etmesini İstediğiniz Filmler, Animeler ya da Diziler



Hey! Say ! Shirushi beni bu yazısında mimlemiş.. Benim gibi zor beğenen kıl tipler için çok özel bir mim bu..

Devam Etmesini İstediğiniz Filmler, Animeler ya da Diziler ..

Afişten anlayacağınız üzre ben Kore 'yi sevdiğim kadar İngiliz tarihi aşklarına da ayrı bir düşkünüm hatta tutkunum.Aşk ve Gurur sanırım tekrar çekilse defalarca izlerim.BBC kanalı bu diziyi 6 bölümlük mini bir dizi olarak çekmiş en az 8 kere izledim..Aşkın bu denli saf ve önyargılısını daha önce görmemiştim ve izlememiştim.. Çok mükemmeldi hem dizi hem kitabı hem filmi anlayacağınız defalarca izlenilir bir yapımdır.

Bir diğerleride The Gratest Love ve Secret Garden .her ikiside kore yapımı ve gerçekten devamı çekilse kesinlikle izlenme rekorları kırar ki bu izleyicilerden olacağımdan eminim..

Mim'de sorulmamış ama film ve ya dizi olsaydı kesinlikle izleyeceğim bir şey var ki.. Karındeşen Jack  o ingiltere'nin gelmiş geçmiş üzerinden 100 yıldan fazla süre geçtiği halde hala muamma olan bir seri katil .. Bu adam ile ilgili bir yapım olsa kesinlikle izlerim..Ne pskopatım biliyorum ^^

Anime daha izleme şansım olmadı, ama bir tane bulursam onuda izleriz ^^






15 yorum:

  1. meraba yazılarını cok begeniyrm.. ama hergn yeni yazı bulmak için takp ettigm blogları teker teker dolaşmak cok yorucu.. eger benim ve benim gibiler için e mail takip kutusu koyar msn bloguna ? =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Meraklı Süpürge ^^ yazılarımı beğenmen çok hoşuma gitti hatta çok mutlu oldun isteğin üzerine elbette ekledim:)

      Sil
  2. canımm sana Aşk ve gurur, secret garden için katılıyorum ikisi de çekilse dakika durmam izlerimm :)) The Gratest Love dizisini daha izlemedim ama sırada :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım sana tammen katılıyorum ^^ Te Gratest Love kahkaha ile izleyceğin harika bir dizidir ve unutulmazdır izlemlisin:)

      Sil
  3. tesekkür ederim takip kutusunu koydugun an takip etmeye baslayacagm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şuan mail sekmem açık canım tekrar hoşgeldin:)

      Sil
  4. Anime izlemedim diyorsan dram ağırlıklı Clannad'ı kesinlikle izlemelisin etkisinden hala çıkamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. wi_ri kesinlikle bir anime izlemem şart oldu.Genlede çizgi film statütüsüne koyduğum için bir bölümünü güzel tavsiyene uyarak bakacağım ^^

      Sil
  5. Kore Aşığı Şu an izliyorumm süper gidiyor yaa bayıldımm izleyeceğimiz saati iple çekiyorumm valla :D

    YanıtlaSil
  6. Yazdığın için teşekkür ederim. ^^
    Greatest Love ve Secret Garden kesinlikle devam etmeli! Gerçekten izlerken eğlendiren yapımlardı ikisi de. Devam etseler 1. sezonun yerini tutabilirler mi bilemem ama kesinlikle eğlenceli olurdu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende benide unutmadığın için teşekkür ederim

      Sil
  7. Aşk Ve Gurur en sevdiklerimden, bunun yanında koyu bir Emma aşığıyımdır. Dizi yerine filmini seçiyorum nedense, sanırım bunda Gwen Paltrow'un o döneme uyan duru güzelliğinin etkisi büyük. :)

    Kore Dizileri konusunda Greatest Love'a katılabilirim, zira oldukça eğlenceli bir yapımdı. Cha Seung Won faktörü buna en büyük etken diyebiliriz, oyunculuğuna tutulduklarımdan biridir. :)

    Anime konusunda o kadar çok var ki anime dünyası yarım yamalak, daha doğrusu mangasından devam eden bir sürü seriyle mevcut ama benim isteklerim bir tane değildir. Tür ayırmaksızın listemi sıralamak en güzeli galiba; Nana, Hajime no Ippo, Slam Dunk, Glass Mask ve Skip Beat!. Aklıma gelen isimler bunlar, keşke bu listedekilerin devamı gelse. Tek dileğim olsaydı cevabım Nana olurdu kesin. Film konusundaysa baya nostaljik olacak belki ama benim dilek şansım olsa oyum Back to the Future filminden yana olurdu. :)

    Konuya bodoslama dalmak da böyle bir şey olsa gerek. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vuuuuhuuuuu demek istiyorum ... Aslında bloğu açarken tek isteiğim yorumların (çok güzell ayy harika kötü..vs) gibi sözer yerine billendirici en azından sevdiklerini anatan insanları görmek istemiştim.. Tek kelime ile etkilendim yazdıklarından, animeyi sevmen ve söylediğin bu filmi kesinlikle izleyeceğim...Çok teekkür ederim harika bir yorumla süsledin yazımı ^^

      Sil
  8. merhaba film izlemek benimde sizler gibi en büyük tutkum aşk dram özlellıkle ve tabı kore fılmlerı ben izledgım fılmlerın bı lıstesını tutarım sonra tekrar tekrar izledıklerım olur tavsıye ettıklerım sayfayı cok begendım kolay gelsın iyi seyirler ve daisy fılmı yanı papatya cok guzel bı kore fılmı tavsıye ederım ıyı gunler...

    YanıtlaSil