Etiketler

Pazar, Eylül 02, 2012

Korekolik Dergisi Çok Yakında Tüm bayilerde



Merhaba korecanlar bu güzelim bloğuma girmeyeli tam 1 ay olmuş neden girmediğime gelince, her zaman ki gibi kariyer peşindeydim ..^^ Neyse sorun neden girmemem değil benim sizi özlediğim ve yazmak için klavyenin tuşlarını kıracak kadar hararetli haberle dolu olmamdır. Konuyu uzatmaya gerek yok hemen direk dalış yapıyorum.

Kore Yıldızları Türkiye (korean stars from turkey) yöneticisi olan ben, geçenlerde üyelerimin hatta bir çok üyemin sürekli bir link paylaştığını, daimi üyeleriminde sayfaya sürekli mesaj attığını gördüm..''Off bu ne yahu böyle '' desem de içimde bir dürtü artık cevap ver dedi ve cevap yazdım..Üyemin adı Asena

''Admin lütfen bunu paylaş ''

Ki sağolsun Asena her yorumunda link paylaşmış, ehh her adminin içi burkulur paylaşıma bakmadan direk link paylaşılması..Cevap verdim ve inanmadım açıkcası konu şu Asena ve diğer üyelerin istediği şey bir dergi çıkacakmış ve bu dergi Türkiye çapında olcağını bunu haber yapmamı istedi..Bende doğal olarak benden bir hayli küçük ve tez canlı olan korecanlarımı boş ve vaadi olmayan bir ümide sürüklemediğimden aslı astarını öğrenmek istedim..

Moderatörlerden biri sonunda bana ulaştı ve gerekli olan tüm açıklamayı yaptı.. Şuan Kore ile olan işbirliği devam ettiğini yasal işleri yoluna koymak için tüm gayretleri ile gece gündüz uyumadıklarını belirtti ve bu hayali gerçekleştirmeye çok yakın olduklarını söyledi...Ki bu samimiyete az çok değil gerçekten inandım.. Yazışmalarından bahsetti ve çok kısa bir zaman sonra 5 tl karşılığında aylık bir dergi şeklinde  yayına sürüleceğine, basım için kaç bin örnek basılacağı konusunda müzdarip olduklarını bunun için en yaygın araç olan Facebook sayfası açıp bir nevi anket düzenledikleri kanısınada ben vardım..Ehhh mutlu bir haberdi ve paylaşılamayı hak ediyordu..

Şunu söylemeliyim ki Kore'den ithal haberleri artık netten yalan yanlış türkçe çevirlerle değil direk olarak emin ellerden alıcaksınız.. Hem kuşe kağıda basıldığını düşünsenize oppaların unnilerin resimleri..Ahhh daha iyisi Korekolik Dergisi piyasaya sürülüp az çok ses getirirse o çok sevdiğimiz ama ulşamadığımız sanatçılar dergiye özel röportajlar verecektir..Bu çok heycan verici ..

Kim bilir bu dergi çıktığında resmi bir sitesi olursa bu Kore Aşığı sonuna kadar yazacaktır dergiyi ise şimdiden ballandıra ballandıra anlatacaktır.. Şuan için tüm bildiğim bunlar sizi haberdar edeceğimden şüpheni olmasın ^^ Julıa Quınn 'nin Brigerton serisinin dedikodu yazarı Leydi Whıstledown'ın gibi size koreden haberleri vermiş gibi hissediyorum..ve yazıma onun gibi nokta koymak istiyorum..


Sevgili okuyucu;
Bu yazar, yakında bu derginin çıkacağını biliyor. Nereden mi biliyor dersiniz işte oda bu yazarın sırrı ^^Ama küçücük bir sır verebilirim sır burada tıkla ^^











13 yorum:

  1. Süper bir haber :)) sabırsızlıkla bekliyorumm ♥

    YanıtlaSil
  2. Pelin; Harika google şöyle dolaşırken bloğun ve yazın dikkatimi çekti. Harikasın ve çok şaşırdım destekliyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğuma hoşgeldin pelin ^^ ilgin ve alakan için kamsahanmida chıngu:))

      Sil
  3. Tamamdır. Her ay bir de dergi alışverişim olacak demek ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metalbebek bloğuma hoşgeldin ^^ biz kızların alış veriş listesine bir şey daha dahil oldu ...

      Sil
  4. Ben de ilk gördüğümde inanmamıştım ama sonra ciddiliğini anlayınca gerçekten çooook sevindim. müthiş bisey bu artık turkiyedeki korecanların da resmileştiğini gösterir, sonra gelsin arkadan türkiye için röportajlar, fan meetingler, hatta ilerde konserler... omo omo.! çok heycanlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feyza; İnan kurduğun tüm hayallere ekleyeceğim tek şey bende o ayallere dahil olacağım ^^ ve aynen diyebilir ve nokta koyarım..

      Sil
  5. Bende pek umut bağlamıyordum dolaşan o dergi haberlerine. Açıklık kazandırdığın için teşekkürler. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Sulli ^^ görünce ve duyunca insan yok canım hadi ya falan oluyor sonra birde duyuyorsun ki gerçekten öyle..

      Sil
  6. inşaALLAH en kısa zamanda çıkar bizde oppaları daha yakından takıp edebılırız yaaa....

    YanıtlaSil
  7. ne zaman bayilere gelicek acaba

    YanıtlaSil
  8. Ya bunu nerden sipariş edebilir :/ üçüncü sayısı çıktı ben hala bulamadimm

    YanıtlaSil