Etiketler

Çarşamba, Temmuz 11, 2012

Mim & Takıntılar


Kore Aşığı her zaman bu Mim yazılarını yazarken kurduğu ilk cümle ''Ben bunun üzerinde hiç düşünmedim..Acaba nasılım ki?''

Kore Deli'm Güneşim paslamış ''Takıntıların var mı yoksa kim takar dünyayı diyenlerden misin''

Yahu gerçekten hiç düşünmedim,  takıntılarım var mı ki biraz düşününce normalde rahat ve otokontrolü olan biriyimdir..Ama bu takıntı pek otokontrolü takmaz değil mi:)).

Düşününce..
*Dışarıda top oynayan çocuklar inanın pimi çekilmiş bomba gibi dir.. Hiç bir kuvvet beni o bombaların yanında yürütemez.

*Küçük yeğenler ile dışarıda yürüyorsak fazla korumacı bile demeyeceğim tam bir panik atak derecesin de bunaltıyorum''Oğlum kenardan yürü,kızım buraya gel, çocuğum terledin su içme..Ekmeyi az ısır ,anam boğuldu çocuk vay vay..'' 

*Fazla övülen çok fazla ödül alan bir yapıt varsa kesinlikle ilgimi çekmez baştan ''Hiç beğenmedim'' diyebilirim sanırım bu takıntı değil gibi.. Herkesin hayran olduğu şeyler bu Aşığı'n en nefret ettiği şeylerden türüyor..

*Sanırım bu kesinlikle bir takıntı Kitaplarım hepsi çocuğum gibi, bir küçük kütüphanem var ve hepsi eşit boyutlara ve seriye göre dizilidir.. Kimse elini süremez ..Ve bir kitap kesinlikle iki elim kanda olsa 2 gün de bitirilir yoka gece uyuyamam..

*Uyku Tanrım! Bu en büyük takıntım olabilir.. Uyuyacağım yerde tek bir ışık olmayacak zifiri karanlık ve çıt çıkmayacak,saat takırtısı evimizde bulunmayan tek şey..İnanın evimiz de Saat bulunur ama sadece aksesuar olarak:))

*Düşüncelerim bazen takıntı olabiliyor..Gece kapı kilitlendi mi diye inanın 2 kere bakarım..

*Güneş gözlükleri iki şeye çok fazla para harcıyorum Kitaplar ve Gözlükler.. Takmasam bile büyük çekmecemde kesinlikle her renk olmalı..

*Biri ile konuşurken onu etkilemek istiyorsam süslü cümleler kurma gibi bir özelliğim var.. Bazen bana şunu söylemiştin ''Senin gibi bir kütükten bu söz..''diyen bir arkadaşıma ''Aaa yok be '' diye hayret naraları attığım olmuştur.. Fazla kitap okumanın bir zararı ..

*Haftada bir poligon atışları bu her hafta sonu tekrarladığım yapmasam içimi saçma sapan bir pişmanlık duyarım..ertesi gün bu eksikliği hemen düzeltirim..

Ahhh  bu mim ne hoş bir şeymiş.. Bazen kendimi anlatırken buluyorum ..Egosu yüksek birinin bunu yapması basit..Nihahah bende öyleyim..Ama kendimde yeni şeyleri buluyor gibi hissediyorum.. Güneşim harika bir Mim paslamış..Çok teşekkürler..Bu Mimi bende takıntılarını merak ettiğim hey say shirushi ,Harmony ,Tembel Agasshi ile paylaşıyorum..Çok merak ediyorum takıntıları neler..













7 yorum:

  1. Teşekkür ederim ama daha önce yazmıştım bu mimi.

    Okumak istersen,
    http://heysayshirushi.blogspot.com/2012/06/mim-takntlar.html

    Bu arada herkesin sevdiği şeyler benim de ilgimi çekmez. Sanırım tek ortak takıntımız bu. :D

    YanıtlaSil
  2. Haha bak bu blok işi seni ne kadar çok düşünmeye sevk ediyor. İşte bloğun yararları:))
    O yeğen durumu bendede var yahu, resmen çocukları benimle geldikleri için pişman ediyorum. Halbuki o korumacı tavırlardan asıl ben sıkılırım (annemgil yaptığında) ama aynı şeyleri çocuklara ben yapıyorum:(
    Dışarıda top oynayan veletlerin anına + olarak bangır bangır çalan müziğide ekleyelim bence! Bak bunları ben mime yazmayı unutmuşum... Güneş gözlükleri hariç hepici banada uyuyor. Ahah ne takıntılı veletlermişiz biz dimi ama, insan yazdıkça ne kadar sorunlu olduğunu farkına varıyor:)) Mimi ışık hızıyla cevapladığın için teşekkür ettim yıldızım, süpersin;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneşim o kadar ortak yönümüz var ki acaba önceki hayatımızda akraba falan olabilirmiyiz diye düşünmeden edemiyorum..Bu Blog işinden çok hoşlanıyorum..''Benim itiraf köşeme..'' Facebook da biri bana bunu yazmış bu tabirden çok etkilendim:)) Aklıma ne gelirse yazıyorum.. Bazen hiç konum olmuyor bazense aynı günde 3 tane yazabiliyorum ^^

      Sil
  3. Ayy ben bu takıntıları çok sevdimm :)) Biraz önce de Kore Delisi'nin takıntılarını okudum benzerlik bayaa var :) Kardeşlik var mı?? yoksa sizde benim gibi ikiz misiniz :D SEn top oynayan çocuklardan muzdaripsin bende bisiklet sürenlerden :)) aslında bisiklet sürerim ama küçük yaşta bisiklet çarpınca karşımdan bisiklettli biri geliyorsa hemen en kuytu köşelere çekilirimm :))) Ellerine sağlık çok güzeldi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle onunla ya geçmişte kardeştik yada gelecekte kardeş olacağız:)) Esra Kübra:)) İkiz olmak ne güzel birşeydir kim bilir:)

      Bu takıntıları bende sevdim:) emin ol bloğuma neşe getirdin hemde şuan burada iken.. Teşekkürler canım-canlarım

      Sil
  4. Unnicim mim için çok teşekkür ederim :) maalesef yaptım bu mimi :(

    YanıtlaSil