Etiketler

Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Mim & Böyle Acayip Sorular Görülmedi

Hey !Say! Shirushi beni bu yazısında mimlemiş.. İtiraf etmeliyim ki onun verdiği cevaplara bakılırsa oldukça eğlenceli bir mim olacak.. Ve yine itiraf edeyim şuana kadar yazacağım belkide en ilginç Mim olacağa benziyor.. Chınguma mim için çok teşekkür ediyorum..

*Çaresi bulunmayan bir hastalığa yakalandınız ve bunun sonucunda yaklaşık 1 yıllık ömrünüzün kaldığını öğrendiniz. Kalan 1 yılınızda ne yapardınız?   


__ Bu ne kadar zor bir soru yahu?Beni atamayan kurumu öpücük yağmuruna tutar... Varım yoğum ne varsa satar Kore'ye gider..Park Jung Min'i kendime aşık ederdim.. 

Fobileriniz, takıntılarınız var mı, varsa nelerdir?

_Fobim tereyağ,Takıntım kitaplar..


*Bir sabah kalktınız ve dünyada hiçbir insanın kalmadığını öğrendiniz. Ne yapardınız? 

_Len ! Ne kadar şanssızım eğer bir oppa olasaydı yeniden insanların oluşmasında emek verirdim,Herşey insanlık için :D Madem yanlızım ne yapcam kendimi öldürürdüm..Oppaların benden kaçışı yok:)

*Dünyayı dolaşmak isteseydiniz ilk hangi ülkeden başlardınız? Ve neden?

_O kadar zengin olsam annem otur poponun üstüne derdi ya.. Neyse... Elbette ki ilk Kore'den başlardım madem gezmeye başladım bir 50 yıl orada yaşar sonra da İngiltere İtalya falan:) Nedeni yok engin değilmiyim yani :) gezerim..

*İtiraf edin, prens /prensese dönüşür tesellisiyle, kaç kurbağayı öptünüz?

_Zor sorular dan hoşlanmıyorum ^^ geçelim lütfen:)

*En son yaşadığınız küçük düşürücü, unutamadığınız bir olay? 



_Çok şükür hiç öyle birşey yaşamadım..


*Asla yanınızdan ayırmadığınız 3 şey?


_Rozet,Kimlik,Telefon

*Hayatınızın bir kitap/film olmasını isteseydiniz, hangi kitap/film olurdunuz?
 

_Jane Austen & Aşk Ve Gurur


*En yakın arkadaşınızın bir uzaylı olduğunu ve sizi ilk denek olarak kendi gezegenine götüreceğini öğrendiğinizde ne yapardınız?

_''Annem izin vermeden olmaz ona sor yoksa seni de beni de öldürür''dedim..

*İsviçreli bilim adamları görünmezlik hapını buldu ve siz bu hapı deneyen ilk kişisiniz. Hapı kullandıktan sonra ilk yapacağınız şey nedir?


_ İşte tam ihtiyacım olan şey.. Görünmez olursam uçağa atladığım gibi Kore'ye sonra Park Jung Min'nin evine............. sonrasını yazmayayım:) Röntgencilik yapacağımı kimse söyletemez bana ^^


Çok beğenerek yazdım.. Hatta gülerek bende bu Mimi yazmadılarsa My Destiny ve Kore Deli'me paslıyorum :)) Chıngularım neler söylecek acaba.. Annnyyyooo


6 yorum:

  1. Mim için teşekkür ederim :)

    Hakikaten ilginç sorular varmış =D Ama asıl ilginç olan terayağı fobisi, ilk kez duyuyorum böyle bir fobi!

    İnşallah yazacağım mimi :)

    YanıtlaSil
  2. Tereyağından nefret ediyorum hatta bu dünya da yanına yaklaşmayacağım paketine bile l sürmeyeceğim birşeydir.. Yazdığın an yorumumla klavyemle bloğundayım:)

    YanıtlaSil
  3. Cidden bu mim sorularını hazırlayan arkadaşın ruh-i halini pek bi merak ettim! Nasıl sorulardır bunlar arkadaş:D

    Park Jung Min aşkın yine tavan yapmış maşallah, bu çocuk uğruna röntgenci bile oldun çıktın başımıza kız napcaz biz seninle heehh:D Tereyağ fobisini bende ilk defa duyuyorum ilginçmiş hakketen^^ Cidden zor sorular ya, bu denli acaip bir mim banada pasladığın için çokkk teşekkür ettim yıldızım:D:D İnşallah en kısa zamanda cevaplamaya çalışcim...

    Bu arada bloğuna her geldiğimde şu yandaki A Gentleman's Diginity dizisi dikkatimi çekiyor, izlememekte hala direniyorum ama bu gidişle izlicem galiba. Baksana sende sevmişsin;)

    YanıtlaSil
  4. Biraz geç gördüm mimi yazdığını bu yüzden yorumum da geç olacak.
    Yazdığın için çok teşekkür ediyorum. ^^

    Senin cevapların da çok eğlenceli olmuş. 3. soruya verdiğin cevaba çok güldüm. Tabii ki her şey insanlık adına. ^^ :D Son soruda ben de üstü kapalı olarak Japonya'da aynısını yapacağımı yazmaya çalışmıştım. :D Ben de tereyağı fobisini ilk kez duyuyorum. İlginç.

    YanıtlaSil
  5. Yazmak istersen bir mimin daha var. ^^

    http://heysayshirushi.blogspot.com/2012/08/mim-devam-etmesini-istediginiz-filmler.html

    YanıtlaSil