Etiketler

Pazar, Ekim 30, 2011

**Hano Yori Dango **


Uzun zamandır oturup çok zek alarak yazdığım daha doğrusu yazmaya çalıştığım KORE AŞIĞI bloğumdan uzak kaldım..:)) Bu gerçekten üzücü daha yeni başladım ama uzun zaman olmasına karşın farklı bir dönüş yaparak Japon bir dizi ile dönüş yaptım.Bu benim Kore dizileri ve filmleri haricinde izlediğim ilk farklı uzak doğu yapımı:)) o nednle iyi okuyun benim gibi Kore Aşığı biri Japonları ne kadar sevmiş:))

Öncelikle söze nasıl başlanır bilmem ..Sevgili kardeşim Kore Delisi bloğunda görmüştüm ve onun bir kaç övgüsü hep bende kulak aşinalığı yaptığından ve günlerden bir gün işten geldim amaçsızca Kore dizilerinden sıkıldığım bir vakit kafamda ampüle benzer bir ışık yandı:)) Hano Yori Dango ya dedim '' Nasıl yapmışlardır ki sıkılarsam kapatırım şöyle bir bakayım'' dedim ve şuan finale 1 ve izlemediğim bir filmi kaldı ki ben acayip sıkılgan biriyim sarmadımı hemen bırakıyorum:))


Neyse çok gevezelik yapmak istemiyorum benim gibi bu şahane yapıttan daha haberi olmayanlar varsa sizlere şöyle tanıtayım:)



Makino Tsukushi, zengin ve güçlü ailelerin çocukları olan F4 veya Flower 4 olarak adlandırılan 4 genç yönetimindeki okulda tek fakir öğrencidir. Domyoji Tsukasa grubun lideri ve Domyoji World Finance Group’un varisidir. Hanazawa Rui içine kapanık biridir, Nishikado Sojiro kendilerine ait Çay Serenomi Okulunun çalışanı ve varisidir. Mimasaka Akira bir playboy dur. Eğer öğrencilerden biri F4 grubunu kızdırırsa dolabında kırmızı bir not bulur. Notu alan okulda küçük düşürülür ve okuldan uzaklaşmaya zorlanır.

Makino kırmızı notu almadan okul günlerinin çabucak geçmesini umut eder. Ama bir gün arkadaşını korumak için Domyoji’nin karşısına dikilir. Ertesi gün Makino dolabında kırmız bir not bulur. Okulda küçük düşürülüp, aşağılanmasına rağmen yinede okula gitmeye karar verir çünkü o aynı bir “Yabani Ot” gibidir :) . F4 grubuna karşı savaşacağını söyler. Makino’nun kararlılığı Hanazawa Rui garip bir şekilde ilgisini çeker. Bu arada Makino’da en büyük düşmanı Domyoji Tsukasa karşıyı romantik duygular canlanmaya başlar.

Dizi Kamio Yoka tarafından yazılan ''Hano Yori Dango'' mangasından sinemaya uyarlanmışdır..

Makino Tsukushi Fakir genç kızımız :) Geum Jandi faciası gibi değildi oldukça iyi bir oyuncu salak halleri yoktu o nedenle Makino tatlım sen dizi boyunca favorimdin bence güzelsinde ama o boyun birazdaha uzun olabilirdi:))
Kim demiş Japonlar çirkin olur diye:)) Başrol oyuncısı olan Tsukasa dişlek olmasına rağmen çok sempatik ve yakışıklıydı gülmediği sürece adam tam bir olay:)) çok sevdim Min Ho'nun oynadığı roldeydi yalnış atasözlerini çok fazla anlayamadım çünkü Japonca dan hiç anlamıyorum:)) Koreceden anlıyorum sanki ama şugarip ki alt yazılı videolardan hoşlanmıyorum ingilizcem olmasına karşın ingilizce alt yazılı video izlemek bile bayıyor beni Korece hariç:)) Japonlarda fena konuşmuyormuş:)) onu anladım ama..

Ve benim Ruim:)) başta Hyun Joong'un rolünde gördüğüm zaman elbette hyun oppa daha iyi dedim ama hayır ya bu adam gerçekten doğal güzellik sarı saç Hyun oppaya yakıştığından bin misli doğal durmuş:) çok sevdim hatta bu diziyi birazda ondan dolayı sevdim:))) Sarı kafam ve inanılmaz bir omuz yapısı var:)) çok karizmasın Rui:)) ve kıza ''MA-Kİ-NO'' demesi çok tatlıydı hecelerken çok şeker..

Bilenler bilir ben ilk Kore dizilerine Bof ile başlamıştım:)) ve o dizide Kim Bum benim favorimdi:) halada öyle o çok iyi bir oyuncu Japon versiyonunda ki Sojiro 'jiro' Kim Bum kadar yakışıklı olmasada inanın onun kadar sempatik ve karizmatik:)) özellikle minik bir ağzı var deliyim değil mi:))) Bence adam yıkılıyor ağlayınca çirkin oluyor ağlamasın dövecem onu:))

Akira:)) ah akira ismin haricinde ve oyuncluğun haricinde tipim değilsin..Ama grçekten çok komik di:))





Yazık sana:)):((



Hepinize Arigato diğerek yazıma son veriyorum dizi hakkında sadece düşüncelerim kesinlikle izlenmeli:)) bence harika..

4 yorum:

  1. Ohh be sonunda geldin çingum, yüzüne hasret kaldı bloğun yahu:)) Ama böyle güzel bir japon dizisiyle dönüş yaptığın ve yukarıdaki kyu hyun un resmi hatrına affediyoruz seni ahahha:P

    Tsukasa için ''gülmediği sürece'' demişsin (ki burda koptum:D) ama bende aksine dizi boyunca şu Ruiyi güldürmeyin lenn diye az feryat etmedim:D Rui nin kızın adını hecelemesi benimde her seferinde dikkatimi çekiyordu, pek şeker kerata canım. Bende ilk BOF'u izlememe rağmen Hana Yori Dango'nun yeri apayrıdır. Seninde izlemene sevindim doğrusu;)
    Arigato-goseymas kore yıldızım^^

    YanıtlaSil
  2. Ah Kore Güneşim hep incesin hep kibarsın beni bu konuda hiç yalnız bırakmadın çok sağol..Uzun zamandı giremiyorum iş hayatı:(( Facebook sayfasına akşam takılınca buraya yazma fırsatım olmuyor:(( Ama dayanamadım aklımda bulunan bu diziyi ayıla bayıla izleyince vaktimden fedakarlık ettim ve koşa koşa geldim:)))

    Dişle tsukasa hep favorim di ama enişteniz olur inşallah:)) Rui 2 sezon da tek kelime ile çok yakışıklıydı çok bğendim onu:))

    YanıtlaSil
  3. ahh bu diziyi bir türlü izleyemedim kore aşığı her zaman ki gibi döktürmüşsün maşallah :)

    YanıtlaSil
  4. ben bu diziyi tekrar tekrar izledm kopamıyorum çok güzel :)

    YanıtlaSil