Etiketler

Cuma, Temmuz 13, 2012

Faith Geliyor!



Duyduk duymadık demeyin gerçi herkes duymuştur.. Lee Min Ho Faith dizisi ile 13 Ağustos 2012 yılına damgasını vurmaya geliyor.. Bunu Lee Min Ho'ya bayılan biri değil sadece çok sevdiğim bir arkadaşım sevdiği için seven biri olarak söylüyorum..

Lee Min Ho'ya herkes bayılıyor ama malesef herkesin sevdiğini sevememe gibi bir durumum var..Ama onun şahane oyunculuğuna laf söyleyecek en son kişiyimdir.. O her rolün hakkından geliyor.. Personel Taste ve Cıty Hunter 'da BOF'u katmıyorum bile oyunculuğu ile kalbimizi çaldı..

Dizi tarihi olunca ki benim gibi Min Ho-şşi ye bayılmayanlar bile bu dizinin kesinlikle 2012'ye damga vuracağına yemin edebilirler..Sonuçta tarihi bir dizi ve itiraf edeyim ki bu çocuk da komutan tipi var baksanıza Allah aşkına şu saçlara...Dizinin tanıtımları geçmeye resimler gelmeye başladığından beri karar verdim bu diziyi sıkılsam bile sonuna kadar izliyeceğim..

Facebook'da beş milyonu aşkın kitleye sahip olmak kolay değil.. Adamın hayranları bu yazıyı okusa korktum şuan:) Bu diziyi kesinlikle izleyeceğim Konusu fantastik tarihi yine geçmiş ve gelecek olacak gibi..

Dizi hala genel olarak bir muamma bu esrarengiz havayı sanırım Min Ho severleri ekrana kitlemek için yapıyorlar.. Birazcık bilgi buldum paylaşayım hemen..

''
Faith’te, Kral Gongmin’in muhafızlarından biri olarak Amiral Choi Young’u canlandıracak. Sonradan General Choi olacak.
‘Faith’, modern çağda yaşayan bir kadın doktor ile karşılayan bir Goryeo Hanedanlığı savaşçısı hakkında bir birleşim dizisi. Bu iki karakter, halkı iyileştiren ve gerçekten özen gösteren bir kral olması için Kral Gongmin’e yardım edecek.'' 

Bu kadar muamma olmasına karşın Min Ho her rolün adamıdır bana çok çekici çok mükemmel gelmiyor nedeni inanın bilmiyorum ama ona gerçekten oyunculuk adına hayranım.. Bu yazımı not alın Kore Aşığı kendi ile tezat düşecek Min Ho'ya bu dizide abayı yakacak nedeni komutan oluyor ve bu saçlar..

Diziden ilk görüntü fragman..

Kore Aşığı bu diziyi de yazacaktır..

7 yorum:

  1. lee min hoo oppa varsa kesin izlerim .:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar merak ediyorum ki onu tarihi bir dizide görmek heycan verici olacak şüphesiz:)

      Sil
  2. off artik 13 agustos gelsin yaa..

    YanıtlaSil
  3. Ayy amanın gene zaman şeysi unni bir ara kızlar erkek kılığına giriyordu şimdi de bu moda herhalde :D :D
    Bir de ben de herkesin sevdiğini ben de sevemiyorum ulaşılmaz olduğunu daha çok anlıyorum sanırım :/

    YanıtlaSil
  4. oppamin dizisi geliyor hem oyuncular hem senarist yonetmen muhtesem bir minoz olarak sabirsizlikla bekliyorum lee min ho oppa fighting

    YanıtlaSil
  5. Diziyi az önce bitirdim. hala kendime gelemedim. Şahane bir diziydi, heyecan dolu, ardı ardına yaşanan trajik olaylar, aşk, sevgi, kaybetme korkusu, öyle çok duyguyu veriyordu ki dizi, ben bayıldım, tadına doyamadım. yeniden izleyeceğim diziler arasında. Hatta en önünde...
    Lee min ho oyunculuğu hepinizin bahsettiği gibi tartışılmaz.
    Bu dizide de komutan rolü ile fiziği ve yüzüne tamamen uyan bir yerdeydi.
    Finali de genel Kore Dizisi finallerine göre iyiydi. Mutlu sondu evet, yaşasın ki son mutluydu ama, son 1 dakikaya sıkıştırıldığı için tadına doyulmuyordu.
    Herkese tavsiye ederim yani diziyi..
    Ben blogumda bolca fotoğrafla birlikte oyuncuları, konuyu paylaştım, buyrunn bir bakın :))

    http://bendengecenkikayeler.blogspot.com/2012/12/faith-kore-dizisi.html

    YanıtlaSil
  6. oppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ^_^

    YanıtlaSil