Etiketler

Pazar, Nisan 15, 2012

O Ses Kore / The Voice Korea


Çok çok uzun bir zaman oldu.Hatta çokkkkkk uzun bir zaman diyebiliriz..Çok çalışıyorum çok demeden geçemeyeceğim..:)

Uzun bir dönem den beri ayrıyız ama hergün bir hobi olarak zevkle izlediğim bir yarışma var...Voice Korea namı diğer O Ses Kore o kadar etkilenerek beğenerek izliyorum ki size anlatamam Kore'de sonucu bile belli olsada benim için şu sıralar farklı bir hobi oldu:))

Jüri üyelerinde iki tane diva olunca benim için anlamasam da dillerinden, sanki Türkçe konuşuyorlarmış gibi gelen bir yapıt  olduda çıktı:))        



İşte tam yanda gördüğünüz beyefendi Shın Seung Hun Ballad sanatçısı 90 ların süperstarı ve inanılmaz bir taklit yeteneği olan ..Alove To Kill ostlarından tanıyacağımız ses kendisi..İşte jüride favorim adam yıkılıyor sesine diyecek kelime yok dinlemeyenler çok şey kaçırıyor..











 İşte tatlı Korelim benim Beak Jı Young'um ..

Şeker şey ! bu kadar harika sesli bir kadın görmedim şuan süperstarım  diyebilirim kendisini sizde biliyorsunuz..Secret Garden ostlarını ve lirik şarkıların divası ... Bu kadını ve bu adamı övebilirim anlatabilirim :)) Çok güzel şarkıları var dilnlemelisiniz




Kan Ta ve R&B sanatçısı tombiş olan diğer juriyi izlemelisiniz tamkopmalık tipler:) Anlamadan nasıl gülüyorsun diyenler..Benim gibi Kore sever olmak lazım derim..

Sizlere bu kadarcık bir yazı ile merhaba demek istemiyorum ama yarışmada iki favorim vardı..Sizce nasılllar...
   



 


                 Bu kız var ya bu kız tam bir şahane tam bir mükemmel... İzle şarkı beni mahvetti




Bu video hakkında birşeyler söylemeden geçemeyeceğim.
Ka Ta ilk dakika dönüyor ağzı yere değiyor...orada koptum..Diğerleri şaşkınlıktan ne diyeceğini bilemiyor ...Tabi çocuk meğerse erkekmiş:)

İzlemelisiniz.....

1 yorum: