Etiketler

Pazar, Kasım 06, 2011

K.Will Kadife Sesli Prens


Blog camiasında yeni olan ben Kore Aşığı kafasına ne gelirse yazıyor:) Şimdi sizlere aslında yeni keşfetmediğim hiç sevmesem de meşhur A Love To Kill dizisinin şarkılarını seslendiren bu muhteşem ötesi herkesin oppa listesinde olması gereken meşhurrrrrr:) şarkıcı K.Will oppayı tanıtmak istiyorum:))

 
Kim Tae Woo , Kim Gunmo, Kim Bum Soo, Park Jın Young
ve K.Will Kore'nin gelmiş geçmiş (tabi benim bildiklerim) en iyi şarkıcılarından Neden mi? İnanın dinlemek lazım diyorum ki ben çok farklı müzikleriden hoşlanan biriyim evrensel diyorum kendi müzik anlayışıma:)) Bülent Ersoy fanatiği olurken Zeki Müren sevmemek olur mu? Michel Jackson çılgını olupda Thalia ve Hulio Eglasias delisi ben:)) Hatta bu aralar Japonca bile dinliyorum:))anlayın neden evrensel:))


Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum K.Will neden sadece o? Şuan mp3 çalarımda telefonumda bilgisayarımda çalışırken otobüsde durakta vesayre heryerde dinlediğim şahıs:)) neden mi hemen söylüyorum daha doğrusu ben değil oppa söylesin neden Kore Aşığı beni dinlemekten bıkmıyor:)




İşte Adam şarkı söylemiyor resmen aşk yaşıyor:)

Gerçek adı.Kim Hyung Soo olan oppa tek tutkusu şarkı söylemek olduğunu söylüyor (ki heryerinden belli oppa:)) sesine aşık olasım var yani) Ayrıca sıkı bir besteci Kore'de ki popüler her dizde bilin parmağı var:) yani anlayacağınız ha bizim Serdar Ortaç beste fabrikatörü Ha bizim K.Will oppa:))

Sesine hayran olduğum Wonder Grils grubunun Nobody şarkısını nasıl söylüyor:))


Kısa yazıların bolgcusu olduğumdan sizlere son bombasını bırkıp dinlemeniz için baskı yapıcam:))




İşte benim şarkım işte günlerdir kendimi alamadığım şarkı evde otobüsde durakta uyurken faln fistan dinliyorum:)))


Bu videoda nacizane çevirisini yaptığım video:))))
Sevgili canlar sevdiklerimi sizlerle paylaşmak inanın harika bir duygu:)) K. Will ile size Arigatto:))



6 yorum:

  1. ALLAHIMM BU SES :)
    KOREDE BAYILARAK DİNLEDİĞİM İKİNCİ SANATÇIDIR KENDİSİ İLKİNİ DE SÖYLEYİM KUSUR KALMASIN KIM BUM SO <3
    AMA BU SANATÇIYI DİNLEMEK AYRI BİR ZEVK BENİM İÇİN SENDE O GÜZEL ANLATIMINLA DAHA DA BAĞLADIN BENİ AMA EN SONDAKİ DİZİ OSTUNU BUNUN SÖYLEDİĞİNİ BİLMEDEN AYLARCA DİNLEDİM MÜKEMMEL...

    ~ Esra

    YanıtlaSil
  2. Ben de seviyorum bu adamın sesini. Dizi görüntülerine çok yakıştırıyorum sesini.

    YanıtlaSil
  3. Hakkında yazı yazmak istediğim ve uzun zamandır aklımda olan insandır kendileri;)
    Bu adamı seviyorum ya öyle böyle değil.
    Normalde kimseyi kör kütük sevmem ama bu adamı cidden seviyorum. Ve seninde dediğin gibi bütün sevilen dizi Ost'lerinden bu adamın parmağının olduğunu öğrenince de acaip mutlu oluyorum.
    Başlarda bu adamı orta yaşlı hatta yaşlıya yakın biri sanıyordum, adamı araştırırken karşıma genç biri çıkınca daha bir güzel oldu:D

    Bu arada oppa oppa deyip durmuşsun Park Jung Min sanki bi kenara atıldı gibi geldi bana ne dersin çingu;)))))ahahh

    YanıtlaSil
  4. İnanın çok çok seviyorum bu adamı vakit bulduğum an şarkılarına çeviri yapacağım:))

    Delim güneşim PJM gönlümüzün starı:)) buda ımmm şimdi nedesem buda bir star gönlüm çok zengin:)) her oppayı alabilir o kadar geniş:))

    mydestiny seni bloğumda görmek çok güzel blog camiasında çok yeniyim:)) Facebook benden blogda sizden galiba:==)) soruluyor:)) (*.*)

    YanıtlaSil
  5. ahhhh benim ki ya iyi seçimler yapıyorum her zaman ki gibi... K.Willl bayılıyorum sesine yan bakanın gözlerini oyarım dermişim...:)))

    YanıtlaSil