Etiketler

Pazar, Eylül 11, 2011

Protect The Boss (Patronu Koru)



Yönetmen:Son Jung-Hyun
Senarist: Kwon Ki-Young
Yayın Kanalı: SBS
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 3 Ağustos 2011
Yayın Günü: Çarşamba ve Perşembe 21:55
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncular

Choi Gang-Hee - No Eun-Sul
Kim Jaejeong - Cha Moo-Won
Min Ji-hye - Seo Na-Yoon
Ji Sung - Cha Ji-Hun

Yine klişe olarak dizinin şöyle böyle tanıtımını yaptıkdan sonra gelelim dizimizin konusuna..

Gördüğünüz üzere dizimiz 2011 markalı kore fırınında taptaze kokuları ile çıkmış güzel sıcak bir diziye benziyor..City Hunter dizisinin yerine yayınlanan dizi oluyor ..:)

Konusu
Şöyleki her kore dizisinin vazgeçilmezlerinden olan tesadüflerle başlayan bir aşk değil aşk üçlemesi:))
Dizide tanıdık simalardan şöyle bakınca DBSK eski üyesi şimdiki JYJ üyesi ana vokali Kim Jaejoong oynuyor..(
İlgili oldığum kişi:D)

Hemen konuya jet hızı ile giriş yapıyorum..
No Eun-Sul, kendi değimi ile ''herkesin geçmişinde karanlık bir yer vardır'' okul dönemini kavga ederek yaşamış üniversite yıllarında aylaklıkdan vazgeçip bildiğiniz çalışkan (inek:d) takımına geçmiş bunun için oldukça çabalamıştır..Okuldan mezun oldukdan sonra yapmadığı iş kalmamış iyi bir üniversiteden mezun olmadığından dolayı kimse onu günümüz Kore 'sinin şartlarında anlayacağınız hangi dala elini atsa kurutuyor..:)) işe girememiştir..Tek isteği banka borçlarını ödemek ve iyi bir işinin olması ki işte konu da burada başlıyor..
(Sizin de fark ettiğiniz üzre kızımız güzel :))kore dizilerinde bu çok nadir oluyor da)

Evet ..günlerden bir gün Na Eun-Sul  tesadüfen girdiği bir işte uygunsuz şeylere tanık olunca (karanlık geçmişi-çok güzel dövüşüyor) adamı eşşek sudan gelinceye kadar dövüyor tesadüf bu ya ben onun adını kıvırcık koyduğum Cha Jı-Hun ile tanışıyor..Bu tesadüf sayesinde onun sekreteri olunca.
Ve hayatı her anlamda değişiyor..



Fark ettiğiniz üzre  saçları kıvırcık olan başrol oyuncumuz..Dizide gençken abisini kaybetmiş bu yüzdende Panik atak hastası biri (o halleri izlemeye değer tam komedi:D) Asla çalışmayı sevmeyen babasından azar işiten, yeri geldiğinde babasının tekvando hocalarına taş çıkaracak uçan tekmelerine maruz kalan garip bir adam..İtiraf etmeliyim ilk başta sevmedim ama dizi 2 bölümden sonra kıvama geldiğinde ''İşte bu adamın ya'' dedim:)) Patronumuz babasının ısrarları şirket için mecburen işe başlıyor tabi sekreteri Na Eun-Sul

İşte dizideki favorim,Cassi 'ler bana kızabilir ama bu çocuğu hiç sevmezdim çok soğuk gelirdi.. Şimdiki düşüncelerimi sakın sormayın..Blog camiasında yeniyim İlan-ı Aşk yapmak istemiyorum:)) Çok farklı bir yüzü var dizi boyunca en çok dikkatinizi çekecek olan ses tonu kızdığında bile kibar olacak iş mi:))

Dizide benim kıvırcığın yakışıklı başarılı nazik kuzenini oynuyor..Kuzeni ile anlaşamıyorlar dizi hala devam ediyor sonları ne olur derseniz:) iyi olur merak etmeyin.. Her kore dizisi klasiğinden olan aşık adamın ikincisi oluyor..

Bu unniyi Personel Taste dizisinde görmüştüm oradan hafızamda kalmış ne hikmetse:)) Gerçekten güzel iki kuzenin arasını bozan zamanında benim kıvırcığı Cha Moon ile aldatan ve Cha Moon'nun zamanında çılgınca aşıkolduğu kadın :)) dram beklemeyin sakın bu kadının halleri tam bir komedi kıskançlık hallerinde çok güleceksiniz..


İşte oradan burada derken sizlere kabataslak anlattım kimler var diye:))

Jae Joong'un ağzından muhteşem diziye çağrı çeviri için JYJ TURKEY sayfasına çok teşekkürler ..çok tatlı değilmi?


( Türkçe Alt Yazılı) Cha moon ve Cha Jı-Hun kuzenlerin arasında ki komedi birbileri ile atışmalarına bakarmısınız:)) (çeviri jyj Turkey face sayfasına ait)


saçlara bakın:d
Cha Jı-hun çemkirerek ofise geliyor oda ne? Karşısında Na Eun Sul tabi ilk gördüklerinde birbirlerini tanımıyorlar..Na Eun Sul zavallım nerden bilsin başını derde soktuğu adamın şimdi patronu olduğunu:))
çok tatlı:D

Jaejoong yani Cha Moon bu hale geldiğine göre dizinin nekadar komik olabileceğinden şüpheniz olmasın eğlence parkından bir sahne..

Alslında sizlere şöyle bol resimli ve alt yazılı videolardan oluşan bir yazı yazmak isterdim..Ama blog da bir sorun olduğundan bu kadar oldu:) Yinede benim kendi fikrim en mükemmel dizileri bile beğenmeyen ben,bu diziyi şiddetle tavsiye ediyorum..
Neden izlenir!
* Başrolde ki kız  güzel ve sevecen ben beğendim :D

*Başrolde ki erkek oyuncular biri yakışıklı diğeri sempatik ikisi bir arada :))

*Dizideki olaylar tam komedi arada aşk sahneleri ile tadından yenmiyor:)

*Dizinin ostları şahane artık koreceden başka birşey dinlemez oldum:)

*Büyük patron ve yenge atışmaları çok tatlı çok beğendim..

*Kısacası beğendim izlemenizi tavsiye ediyorum:)hemde şiddetle..



10 yorum:

  1. aşkım bi dizi ancak bu kadar güzel anlatılabilir yaa..:))bu kadar güzel naltımdan sonra diziye başlamamk ayıp olur demi..:))bu arada blogun içeriğine bayıldım bu konudada harikasın bebeğim..:))

    YanıtlaSil
  2. Şu anda izletiğim tek şey bu dizi! Bütün izlediğim herşeyi bir kenara koydum bu dizinin yeni bölümlerinin gelmesini bekliyorum. Bölümleri izlerken sahnelerini atlamadan izlediğim nadir dizilerden oldu çıktı o kadar güzel yani, her saniyesi evlere şenlik...
    Kore camiası şu karizmatik, olağanüstü jön meselesini birkez daha yıktı geçti bu dizide, Allahım bir patron bu kadar mı şeker olur yahu:D
    Jae Joong'u bir çok filmde izledim vr şu ana kadar kesinlikle sesine hastaydım bu adamın ama bu diziyle kesinlikle oyunculuğunu kanıtladı bize. En azından robot olmadını:D Anlaşılan aldığı onca oyunculuk dersleri işe yaramış, aferim oğluma:D

    Canım benim yazın aynen bu dizi gibi çok tatlı olmuş, kıvırıyosun sen bu işi;))Bassa

    YanıtlaSil
  3. aşkım hayırlı olsun.ben zeynep.tomakin zeynep,hatırladınmı yoksa birazdaha detay veriyimmi.ben bu filmi koreden 3 saat sonra çevrilmesini beklemedenizliyorum.bencede çok güzel. başarılar aşkım öptüm

    YanıtlaSil
  4. Kore delim vallaha istediğim gibi bir yazı olmadı bir türlü istediğim eklentileri koyamadım galiba bu net beni katil edecek:)) ama alışıyorum bu işi sevdim en azından ne istersem o şekilde yazıyorum çok hoş birşeymiş iyiki seni dinledim kısa zamanda bu işin inceliklerini öğrendim:))

    Zeynepcim seni nasıl hatırlamam ayıptır söylemesi facebook da bir sayfam var havamıdaatayım 6.000 geçkin üyeli ve cıvıl cıvıl zeynebimde sayfamın VIP lerinden teşekkür canım sırf sizler için tatlı bloğumu tehlikeye atıp anonimm sekmesi oluşturdum:)) arada yazın şevkleneyim canımmm:))

    YanıtlaSil
  5. YA KORE AŞIĞIM ŞU ANLATIM TARZINA BAYILIYORUM..
    henüz başlamadım bu diziye eğlenceli duruyor bakalım hayırlısı doğrusu bende başrolü pek sevmiyorum ya :/

    => ESRA <=

    YanıtlaSil
  6. En güze yanıda bu galiba içinden geldiği gibi yazmak... Yıldızım anlaşılan sen benim eski blogdaki ilk yazılarımı okumamişsin yoksa şu anda kendine haksızlık ettiğini anlardım:D

    Bazen ilk yazdığım yazıları dönüp tekrar okuyordum sadece gülmemi sağlıyordu o kadar acemiydim yani;)
    Zamanla herşey rayına oturacak içine sine yazılar yazıcaksiz aynen devam;))

    YanıtlaSil
  7. Çok beğenerek takip ediyorum bu diziyi

    YanıtlaSil
  8. Heyyyy sesimi duyan var mı? Nerelerdesin kore yıldızım bloğuna misafir geldi sen yoksun, bu kadar boş bırakma buraları;))))

    YanıtlaSil
  9. Protect.the.Boss bunu nerden izleyebilirim türkçe:(

    YanıtlaSil
  10. Bulursan banada haber ver

    YanıtlaSil