Etiketler

Cuma, Ağustos 12, 2011

Güney Kore Hayallerimin Ülkesi..


Bu benim ilk yazım malumunuz heyecan ve yalnışlar olmazssa olmaz olacaktır o nedenle beni affedin.

Ahh! Bu Kore yok mu? Kim derdi bir polis Güne Kore hayranı olacaktı,herkes gibi TRT sayesinde izlediğim o harika ötesi dizilerle hayran kaldım bu muhteşem büyüleyici ülkeye..(eminim sizlerde öyle)

Coğrafi özellikleri bakımından şimdi saysam aman efendim uçakla bile 10 saatlik ülke yok efendim aramıza giren okyanuslar denizler enlem boylam..Bu konulara gerek yok açıkcası hiçbirimizinde takdığı yok :)

Seviyoruz kısacası bu ülkeyi çoğumuzun hayali ''Madem bu ülkeyi seviyorum Babam kesenin ağzını açsın beni Kore'ye yollasın''gerçi bunu demek için çok geç kaldım benim Kore hayranlığım başladığında çoktan Babam dan gizli akdemi sınavlarına girmiş övünmek gibi olmasın girdiğim gibide bu ülkenin genç Polis evladı olmaya başlamıştım:(..

Elbette bu dezavataja karşın hala gitmek istiyormusun diyenlere koca bir ''EVETTT'' gelsin..

Dizilerle başlayan Kore aşkım beni internetin kucağına ahh en önemlisi Facebook gibi binbir çeşit varlığın bulunduğu yerlere bir rüzgar misali sürükledi.Öyle bir aşkki 2 sayfa yönetip Kore aşkımı pekiştirdim..(Anlyacağınız kore bilim adamı gibiyim xd)

TRT dizilere son verince Facebook imdadıma yetişmişti..Ozamanlar safdık birşey bilmiyorduk nerden bilirdim Kore'mde yayınlanan diziler alt yazılı yayınlanıyormuş ^_^ işte çöl bedevileri gibi bir umarsız umutsuz olduğumda sahra bulmuştum ..Boys Over Flowers

Boys Over Flowers aşkmı anlatacağım elbette ama bu ülkeyi neden sevdiğimi ordan burda şurdan özet geçtim..Harika yazılar yazıp sizleri burada bekleyeceğim ...

Not:Facebook sayfam için çeviriler yapıyorum burayı unuturmuyum! Sıra burada

10 yorum:

  1. Arzu Ablam Çok güzel Olmuş İlk yazın :) Kısa bir Süre sonra Eminim daha Çok gelişip Güzelleşicek :) Hayırlı Olsun ... Yeni yazılarının Takipçisiyim :)

    YanıtlaSil
  2. aynı duygularla başlayan bi kore hayranlığı benim ki de... filmlerinden çok şey öğrendim. sevgi, aşk, vefa, haya, belden aşağı espriler yapmadan da güldürebilme falan filan. film anlayışım değişti diyebilirm. etrafımda ki insanların bi çoğu kore den habersiz ve önyargılı buna rağmen ben şanslıyım, TRT sayesinde :) sürekli dizi indirip, ödül olarak bu dizileri izlemeyi seçiyorum çoğu zman:)

    güzel bir payda da birleşiyor düşüncelerim sizinle. blogunuz hayırlı, uğurlu, daim ve oppalarla dolu olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba :) Blogunu az önce keşfetmiş bulunmaktayım. Hemen takibe alıyorum. Hoşgeldin blog camiasına:)

    YanıtlaSil
  4. Kore Aşığıııı blog alemine hoşgeldin canımm! Blog açmana ne kadar sevindim bilemezsin, Facebook gibi burda da fırtına gibi esicene eminim;) Her zaman takipçinim... Bu arada blog çok tatlı olmuş;))öpüldün...

    YanıtlaSil
  5. Kore Delisi sen bir şahanesin saatlerdir uğraşıyordum şu yorumları atmak için ahh çok mutluyum sonunda:)))

    Mydestiny06 hoşbulduk :)) çok güzel vkit geçiririz umarım.

    Kore Delisi: Senin yüzünden faceydi blogdu derken aşık oldum çıktım çok teşekkür ederim canım her anlamda verdiğin destekler için:))

    YanıtlaSil
  6. ^_^ Aman efenim estağfirullah^_^
    Vallahi saatlerce uğraştıktan sonra sonunda yorum yapabildiğime bende çok sevindim. Biraz daha kurcalasam sinir krizi geçiricektim:D
    Daha dur bu iyi günlerin, seni koreye önce aşıt ettiö şimdide kendim gibi delirticem galiba:D
    Rica ederim yıldızım herzaman;)

    YanıtlaSil
  7. hayatımda güney kore kadar güzel şehir görmedim.

    YanıtlaSil
  8. güney kore taekwondocuların şehri

    YanıtlaSil
  9. güney kore benim şehrim . güney koreyi çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  10. Güney Kore Şehir değil ülke yalnız :S Birde Judith Mcnaught okuyan bir Kore fanı olduğuna inanamadım. Hatta bi ara bu bloğu ben mi açtım diye düşündüm =) paylaştıkları falan benim zevklerime çok uyuyor bana ulaşabilir misin?

    YanıtlaSil